Tiedättekö, mun ei pitäisi koskaan nukkua päikkäreitä. Miksi? No koska en sitten saa illalla unta. Sen siitä saa. Ainut aika millon pystyin nukkumaan päikkäreitä ja saamaan illalla silti unta oli raskausaikana. Sillon sillä ei ollut mitään väliä koska nukku ja kuinka paljon, silti sai unenpäästä kiinni. Pitäisikö hankkiutua uudestaan raskaaksi että sais nukuttua? Ei varmaan Antti vielä lämpene ihan helposti, mutta nyt olen sentään keksinyt (muka)oikean syyn :D

Tästä unettomuudesta johtuen alotan uuden aihealueen, nimittäin kenkäfetissin :D Mulla on ihan hirveesti kenkiä jotenka saakoon tämäkin osa-alue elämästäni ihan oman otsikon :) Jottei kaikki kasautuisi tälle päivälle, yritän muistella koska kyseiset popot on hankittu (osasta muistan jopa tarkan päivän) ja lisäilen niistä kuvia ja selostuksia tonne menneille ajoille ja sitten tulevaisuudessa uusia jalanpukimia hommatessani lisäilen taas kuvia ja kertomuksia.

Aiheesta vielä senverran, että osa kengistäni on saatu, osa ostettu alennusmyynneistä ja vain muutamat harvat ovat löytäneet tiensä luokseni normaalihintaisena normaalikaupasta. Osaa käytän jatkuvasti ja osaa en juurikaan, siitä huolimatta kaikki ovat yhtä rakkaita ja ihania.