Mun isä pääs tänään (tai hups eilen, kello on jo niin paljon) sairaalasta kotiin, mä en ois mitään muita lahjoja tarvinnukaan. Mutta sain kuitenkin.

Aamu mani ruokia laittaessa ja käytiin mutsin kanssa saunassa. Mutsin ollessa yksin, kiuas meni oikosulkuun ja rupes lyömään sinisiä liekkejä :'( se siitä kiukaasta... Syötiin kuitenki sit riisipuuroa ja hössötettiin. Faija tuli velipojan kanssa.

Hössötettiin kaikkea, tapeltiin veikan kanssa (niinku joka joulu, mutta vaan vähän ja ulkona niin ettei kukaan muu nähny), syötiin hulluna. Ja sitten jaettiin jossain vaiheessa lahjat.

Pojalta sain siis jo aiemin mp3-soittimen. Nyt sain sukkia, hiustenhoito setin, suklaata, cd:n (eurythmics) ja alushousut. Sitten pari pvää sitten duunista punkkua.

Sieltä sitten lähdin messuun ja sieltä Aiskin luo. Hulvatonta menoa, paikalla oli kaiken laista jengiä ja kaikki aivan naaamat. Paitsi minä, kun autolla olin... Poika soitti jossain vaiheessa maalta ja kertoi siellä odottavista lahjoista. Nyt vihdoin pääsin kotiin. Piti mennä takas mutsille ja faijalle, mutta kello on jo niin paljon, että en hirveesti viittiny mennä niitä herättämään.

Pitäis mennä nukkumaan, mutta pelkään etten herää aamulla tarpeeks ajoissa... Öitä.