Ihan järkkyjä juttuja, kannattaa lukea!!

Euroopassa hieromasauvoja ei pidetä mitenkään kummallisina tai paheellisina. Ahvenanmaan lahja kansainväliselle muotoilulle eli Stefan Lindfors on jopa luonut uudestaan paratiisin käärmeen naisten hekuman herättäjäksi. Esimerkiksi Alabamassa moinen temppu olisi tuonut maineen sijaan kakkua, joten Lindfors olisi joutunut tutkimaan hyvinkin tarkkaan tiilenpäiden muotokieltä.

  1. Alabamassa hieromasauvan myynnistä voi nimittäin saada vuoden vankeustuomion ja 10000 dollarin sakot. Mikä lieneekään tuomio moisen hurmosmelan suunnittelusta?
  2. Massachussetsissa hieromasauvan myynnistä saa peräti viiden vuoden tuomion, mutta aviorikoksesta vain kolme vuotta. Myös Georgiassa, Teksasissa, Nebraskassa, Louisianassa, Virginiassa sekä Mississipissä voi seksivälineiden käytöstä ja myynnistä saada vankeutta tai sakkoa. Georgian paikallishallitus on jopa ehdottanut, että naisten alapäähän laitetut lävistyskorut luokiteltaisiin seksuaalirikoksiin, joista voitaisiin tuomita enintään 20 vuoden vankeustuomio.
  3. Kaliforniassa sijaitsevassa Bakersfiledissä yhdyntä saatanan kanssa ilman kondomia on kiellettyä. Kondomin kanssa se kyllä on sallittua. Ehkä tällä pyritään ehkäisemään saatanallisten sukupuolitautien leviäminen tai se, ettei synny pirullisia ihmisiä.
  4. Nykyinen Kalifornian kuvernööri Arnold "Terminaattori" Schwarzenegger saattaa hyvinkin keksiä jotain vielä parempaa, sillä hänhän ei ole tunnetusti koskaan ottanut mitään, jolla olisi ollut vaikutusta lihaksiin mutta myös aivoihin.
  5. Illinoisissa sijaitsevassa Oblongissa on rakasteleminen kalastamisen ja metsästyksen aikana kielletty, jos menee kyseisenä päivänä naimisiin.
  6. Minnesotassa sijaitsevassa Alexandriassa mies ei saa harrastaa yhdyntää vaimonsa kanssa, jos hänen hengityksensä tuoksuu sipulille, valkosipulille tai sardiineille. Mikäli vaimo niin pyytää, tulee miehen lain mukaan harjata ensin hampaansa.
  7. Utahin Tremontonissa seksin harrastaminen liikkeellä olevassa ambulanssissa on naisilta laissa kielletty. Mikäli nainen rikkoo lakia, hän saa sakot ja hänen nimensä julkaistaan paikallisessa lehdessä. Laki ei kuitenkaan koske miehiä.
  8. Uuden-Meksikon Carlsbadissa ei saa harrastaa seksiä lounastauon aikana autossa, jossa ei ole ikkunakaihtimia.
  9. Uuden-Meksikon Carrizozossa naisilta on ehdottomasti kielletty esiintyminen julkisilla paikoilla, jos he eivät ole ajaneet ihokarvojaan.
  10. Indianassa miehen ei kannata saada julkisesti erektiota, vaikka hänellä olisi housut jalassa. Moinen halventava tapahtuma on säädytöntä ja voi johtaa sakkoihin.
  11. Virginiassa sijaitsevassa Rombochissa seksin harrastaminen valot päällä on laissa kiellettyä.
  12. Calissan Columbiassa nainen saa harrastaa seksiä ainoastaan aviomiehensä kanssa. Ensimmäisellä kerralla naisen äidin on oltava paikalla todistamassa tapahtumaa. Neitsyyden menetys on siten varmasti ikimuistoinen tapahtuma ja vaatinee ainakin mieheltä melkoista potentiaalia.
  13. Washingtonin osavaltiossa löytyy laki, joka kieltää seksin harrastamisen neitsyen kanssa. Laki käsittää jopa hääyön! Syntyvyyslukujen täytyy kyseisessä osavaltiossa olla siten lähes nolla, jollei siellä sitten lisäännytä neitseellisesti.
  14. Washingtonissa ja Marylandissa ainoa sallittu yhdyntäasento on lähetyssaarnaaja-asento. Kaikki muut asennot ovat laissa kiellettyjä. Kyseisissä osavaltioissa asentokirjan kauppaaminen on varmasti tuhoon tuomittu idea.
  15. Naimattoman saivat Suomessa viettää yön samassa hotellihuoneessa vuodesta 1969 lähtien. Pohjois-Carolinassa se ei ole vieläkään sallittua. Siellä avioton pari syyllistyy moisesta teosta toisen luokan rikkomukseen. Avioton pari ei myöskään saa harrastaa seksiä kotonaan tai missään muuallakaan. Naimattomat saivat muuten Suomessa harrastaa sukupuolisuhdetta ilman rangaistuksen pelkoa ensimmäisen kerran vuonna 1926. Tällöin laista poistui pykälä siitä, että kyseinen sukupuolisuhde olisi rikos.
  16. Montanan Bozemanissa laki kieltää seksin harrastamisen alastomana talon etupihalla auringon laskun jälkeen. Mikäli pari rakastelee päivällä ja pitää vaatteet yllään, teko ei ole rangaistavaa.
  17. Nevadassa seksi ilman kondomia on lailla kiellettyä. Kondomien käyttö liikepalaverien aikana on kuitenkin kiellettyä.
  18. Marylandissa suuseksistä voi saada jopa kymmenen vuoden vankeustuomion.
  19. Nebraskan Hastingissa hotelleissa ei saa harrastaa seksiä, jollei pidä yllään yöpaitaa. Laki koskee myös aviopareja.
  20. Wyomingin Newcastlessa seksin harrastaminen kauppojen kylmähuoneissa on lailla kielletty. Kieltämättä kylmä kangistaa hyvin nopeasti kiihkeimmänkin parin.
  21. Ohion Oxfordissa nainen ei saa riisua itseään alastomaksi miestä esittävän kuvan edessä.
  22. Missourin Merryvillessä naiset eivät saa lain mukaan käyttää korsettia, koska miehillä pitää olla mahdollisuus nähdä naisen vartalon muodot sellaisena kuin ne luonnostaan ovat.
  23. Vastaavasti Norfolkin Virginiassa naiset eivät saa liikkua ulkona ilman korsettia. Siellä miehet eivät nimittäin kestä nähdä naisen todellisia muotoja.
  24. Clevelandissa naiset eivät saa käyttää kiiltonahkakenkiä, koska muuten miehet voivat nähdä kengistä heijastuksia jostakin sellaisesta, mitä heidän ei tulisi nähdä.
  25. Connorsvillen Wisconsissa mies ei saa ampua aseella naisen saadessa orgasmin.
  26. Iowassa taas suudelma ei saa lain mukaan kestää viittä minuuttia pidempään.
  27. Idahossa haureuden harjoittamisesta saa 300 dollarin sakot ja puoli vuotta vankeutta.
  28. Ottumwassa Iowassa mies ei saa lain mukaan vinkkailla tuntemattomalle naiselle kaupungin rajojen sisäpuolella.
  29. Iowan Amesissa mies ei saa rakastelun jälkeen juoda kolmea kulausta enempää olutta, jos hän makaa naisen vieressä tai pitää häntä kädestä kiinni.
  30. Lousianassa lemmenleikkien aikana ei kannata purra ketään. Se on nimittäin ruumiillista pahoinpitelyä. Mikäli purevalla henkilöllä sattuu olemaan tekohampaat, on pureminen silloin erittäin vakavaa ruumiillista pahoinpitelyä.
  31. New Yorkissa on voimassa vanha laki, joka kieltää miestä sananmukaisesti katsomasta ohikulkevan naisen perään. Mies voi saada tästä 25 dollarin sakot. Mikäli hän jää toistamiseen kiinni naisten katselusta, miehelle voidaan määrätä silmälaput, jotta hän ei enää vilkuile sivulle.
  32. Pennsylvaniassa laki kieltää, että yli kaksitoista naista ei saa asua samassa taloudessa. Lain mukaan kyseessä on tällöin bordelli. 120 miestä voi kuitenkin asua yhdessä.
  33. Michiganissa nainen ei saa leikata hiuksiaan ilman miehensä lupaa.
  34. Kentuckyssa on lailla kielletty, että nainen ei saa kävellä valtatiellä pukeutuneena kylpytakkiin, jollei häntä saata vähintään kaksi poliisia tai hänellä ei ole pesäpallomailaa mukanaan.
  35. Mikäli pari harrastaa New Jerseyssä seksiä autossa ja painaa vahingossa äänitorvea, viedään heidät vankilaan.
  36. Oklahoman Clintonissa masturbointi on kiellettyä, mikäli henkilö katsoo samaan aikaan autossa tapahtuvaa seksuaalista kanssakäymistä.
  37. Pennsylvanian Harrisburgissa ei saa harrastaa seksiä tietullin maksukopissa rekkakuskin kanssa.
  38. Oregonin Willowdalessa mies ei saa kiroilla rakastellessaan vaimonsa kanssa.
  39. South Dakotassa laki määrää, että Sioux Fallsin alueella olevissa hotelleissa saa olla ainoastaan yksittäisiä sänkyjä. Sänkyjen välillä tulee olla selvästi tilaa. Laki kieltää myös lattialla suoritetun yhdynnän sänkyjen välisellä alueella.
  40. Yhdysvalloissa ei tyydytä rajoittamaan ainoastaan ihmisten seksuaalikäyttäytymistä. Kingsvillen kaupungissa laki kieltää porsaita parittelemasta lentokentän alueella.
  41. Alaskan Fairbanksissa hirvet eivät saa paritella kaupungin kaduilla.
  42. Venturan piirikunnassa Kaliforniassa kissat ja koirat eivät saa paritella keskenään, jollei niillä ole siihen myönnettyä lupaa.