Hassua olla näin aikasin hereillä.

Mulle on tulossa hassu viikonloppu, joka alkaa jo tänään. Tänään teen päivän visiitin Tampereelle ja illalla lähetään Tammijärvelle, sieltä pitäis huomenna ajella Joensuuhun ja lauantaina Joensuusta takas Helsinkiin. Saas nähä kuinka pahan olon kanssa pärjää matkustaessa. Tampereelle me mennään Tiimin-kevätretkelle ja Joensuuhun muuttamaan Stode ja Maria Hesaan.

Hassua kun ei oo vielä matkustanu yhtään pidempää matkaa niin jännittää ihan hulluna, vaikka ei se niin ihmeellistä tässä vaiheessa oo. Ehkä enemmän jännittää, kun mennään Tammijärvelle ja ois tarkotus kertoo toisille tuleville isovanhemmille nyt. Ja sit kun ei yhtään tiedä kuinka siellä suhtaudutaan.

Duunihommat rahiksella alkaa pikkuhiljaa lutviutumaan ja päästiin vihdoin pomon kanssa yhteisymmärrykseen siitä, millanen mun työnkuva on tästä eteenpäin. En siis jää erityisäippälomalle kesäkuun alkuun (tupakointi loppuu sillon baareissa), vaan jatkan pelinhoitoa. Käytännössä 2:ssa paikassa: asemalla ja Wanhan kellarissa. Ei kyllä jaksais, mut onhan se ihan hyvä olla ihmisten ilmoilla.