Olo oli muuten vähän heikko tossa ekana yönä kotona, eilen sitten aamulla lääkäriin ja sieltähän sitten pukkas antibioottia ja särkylääkettä ja yskänlääkettä ja panacodia ja ties mitä. Eivät sitten kättärillä viittiny perehtyä mun kipeyteen ihan kunnolla... Kerrankin arvauskeskuksesta sai hyvää palvelua.

Nyt alkaa taas olo olemaan huomattavasti parempi. Tolla pikkuneidillä ehkä on pikkasen ollu ilmaa mahassa, mutta aika pienellä itkulla ollaan kuitenkin selvitty. Pari vierailijaa on jo käyny ihan meillä kotonakin asti. Lisää ootellaan koko ajan :D Me kuitenkin ollaan vaan kotona.

Mä parantelen haavaa ja itteäni ja me Antin kanssa totutellaan siihen, että ollaan ihan oikeesti vanhempia. Ja sitten tutustutaan ton neidin rytmiin ja kaikkeen mitä tähän liittyy. Vaipanvaihtokin voi olla kumman ihana tapahtuma :D

Mutta ilmoitelkaa ihmiset itestänne, tänne saa kuitenkin tulla kylään oikeestaan millon vaan, kunhan me ollaan hereillä ja kunhan vierailijat ei oo kovin kipeitä. Jos tämä mamma huomaa ovella nuhan, niin tulee käännytys o_O (musta on tullu muuten aika outo, vaikka kuulemma olen edelleen ihan samanlainen...) Ottaa tästä nyt sit selvää...

No nyt iltapalalle ja nukkumaan. En ehkä vielä muutama viikko sitten ois voinu kuvitella, että jos oon kaheltatoista hereillä (siis ilman päikkäreitä) niin meinaa kuolla väsymykseen. Tänään nukuin päikkärit, siksi kukun vielä ylhäällä. Nyt, öitä!