Noni sitä ollaan taas vuoden vanhempi ja ei kyllä tunnu missään.

Meillä on sisäpihalla lennelly lepakko kohta pari viikkoa, oli melko hämmästyttävää kun sen ekan kerran sieltä bongasin. Sen jälkeen on pitäny käydä joka ilta tarkistamassa että vieläkö se siellä on. No on ollu, paitsi eilen ja tänään. JA sit mulle onki tullu hätä että onko se city-lepakko lentäny pois vai onko sille käyny jotain? Toivotaan että se on vaan tän sadeilman syytä ja että se palaa takas ku on paremmat ilmat.

Posti toi tänään ilosen yllätyksen, mä saan kesälomarahoja :D Saapahan sitten tuhlailla pitkästä aikaa johonkin. Tosin en mä varmaan taaskaan saa itelleni mitään hommattua, mut josko Kaislalle löytyis jotain kivaa :D Oisko hyviä kirppariehdotuksia helsingissä???

Niin ja lauantaina Antti lähtee duunin bileiltaan ja mä lähen Siisille grillaamaan ja yökylään. Sunnuntaina sit mennään varmaan Loviisaan kattelemaan paikkoja. Toivotaan et sillon on hyvä keli, ni voidaan mennä jädelle ja mahdollisesti aiheuttamaan pahennusta, eli siis terassille yhdelle siiderille vaiks muksut on mukana :D