Kävin vähän tutustumassa astrologiaan :D

12.06.1984_03:30_1_-02:00_60.112_-24.549

Pikatulkinta syntymäkartasta

Pikatulkinta kartasta on karsittu versio Luonneanalyysistä. Luonneanalyysi on ensimmäinen ja samalla tärkeä tulkinta lähtiessäsi tutkimaan omaa minuuttasi.

Nousumerkki Kaksosissa

Sinä et jaksa kauaa katsella samoja seiniä tai naamoja, sillä Kaksosnousuisena kiinnostut varsin nopeasti uusista asioista, jotka vievät sinua hetken aikaa niin että nuppu tuutii. Sinun ei kannattaisi tehdä liian pitkälle tähtääviä suunnitelmia, sillä silloin mielenkiintosi ehtii hiipua jo aikoja ennen kuin juttu sitten on toteutumassa. Luova hulluus ja hetkellisyys on pettämätön tavaramerkkisi. Vedät puoleesi filosofisia ja tulevaisuuden visioihin uskovia Jousimies tyyppejä, jotka aina lopulta saavat sinut kiehumaan ehdottomien mielipiteidensä liemessä.

Aurinko Kaksosissa

Elämäsi perimmäinen tarkoitus on oppia olemaan hiljaa ja seuraamaan ajatustesi jatkuvaa virtaa turhia selittelemättä. Sanat ovat aina ajatuksia hitaampia ja siksi sinun selityksesi ovat suurimmaksi osaksi tahattomia valeita, joista lopulta jäät aina kiinni.

Kuu Jousimiehessä

Sinä se jaksat uskoa parempaan huomiseen vaikka mitä tapahtuisi. Tunteesi eivät tunne pysähtymisen käsitettä ja pettymystenkin keskellä jaksat etsiä valoa tunnelin päästä. Ja ainahan se valo on sieltä löytynyt. Vai mitä?

Merkurius Kaksosissa

Suu käy ja ajatus juoksee niin että et pysy aina itsekään mukana, puhumattakaan että ehtisit itse kuunnella mitä muilla mahtaisi olla sanottavana. Sinulla on aina joku uusi juttu kehitteillä eivätkä ajatuksesi yleensä ole enää siinä mitä suusi vielä selittää.

Venus Kaksosissa

Sinä osaat ilmaista rakkautesi niin kauniisti ja koskettavasti ettei kukaan voi jäädä sille kylmäksi. Ongelmaksi saattaa muodostua se että tunteesi ovat varsin eläväisiä ja rakkauden kohde muuttuu joskus jopa päivittäin. Uskollisuus! Mitä se oikein on?

Mars Skorpionissa

Se mitä tehdään, tehdään tosissaan lienee sinun tunnuslauseesi. Ennen kuin olet valmis ryhtymään mihinkään täytyy sinun tietää mistä siinä on kysymys. Kun motiivi on kohdallaan paneudut tehtäviisi joskus liiankin perusteellisesti.

***************


Kaksoset
Kaksosten vuodenaika:

Luonto on upeimmillaan ja valmistautuu siirtymään kesäaikaan silloin kun Kaksoset syntyvät. Kukat kukkivat ja tuoksuvat tuhansissa väreissä ja koko ajan syntyy jotakin uutta entisten lisäksi. Näin se tuntuu olevan Kaksosillakin, jotka eivät turhan pitkäksi aikaa malta pysähtyä samoihin maisemiin. Koko ajan pitää olla vireillä joku uusi idea tai mieluummin useampia yhtä aikaa. Levottomana sieluna Kaksonen osaa kyllä suvereenisti olla aloittamassa yhtä jos toistakin projektia, mutta loppuun saattaminen ei onnistu ihan yhtä helposti. Kaksosten tehtävänä onkin luoda uusia näköaloja uteliaisuutensa ohjaamina ja antaa muiden viedä päätökseen ne asiat, jotka tuntuvat vaivan arvoisilta. Kaksosia moititaan usein kaksinaisuudesta heidän nopeasti vaihtelevien mielipiteidensä vuoksi, mutta kysymyksessä on puhdas ja vilpitön uteliaisuus, joka ei ehdi murehtia eilisen päivän puheita.

Hallitseva planeetta:

Kaksosten hallitseva planeetta on Merkurius, joka tiedonvälityksen kosmisena komeettana sukkuloi tietoisen ja alitajuisen maailman välillä pelkoa tai epävarmuutta tuntematta. Useimmiten Kaksosen voi tunnistaa hänen puhelahjoistaan ja ainutlaatuisesta kyvystään sopeutua uusiin ja arvaamattomiin tilanteisiin. Tuskin löytyy sellaista paikkaa tai tilannetta, jossa Kaksonen jäisi sanattomaksi. Joskus yhteys löytyy kymmenien kevyiden aasinsiltojen välityksellä, mutta se ei tunnu Kaksosia häiritsevän. Kun puhuu riittävästi niin jotain osuu aina kohdalleenkin. Liika puhuminen ja selittäminen muodostuu suoranaiseksi ongelmaksi monille Kaksosille, jotka lopulta itsekin eksyvät luomaansa sanojen ja käsitteiden viidakkoon.

Rakkaus:

Kaksosen suurin haaste on oppia kuuntelemaan ja pitämään suunsa kiinni ainakin kymmenen sekuntia sen jälkeen kun toinen on lopettanut oman osuutensa. Tuon kymmenen sekunnin aikana Kaksosen loputtomalta vaikuttava aivokapasiteetti on järjestellyt vaikeimmatkin asiat kohdalleen ja järkevät kommentit tipahtelevat kuin jäiset rakeet vastaväittäjän avonaiseen kaulukseen. Varokaa siis vaikenemaan pystyvää Kaksosta ellette ole liikkeellä puhtain paperein. Etenkin ihmissuhteissa Kaksoseen on syytä suhtautua pienellä varauksella ensimmäiset pari viikkoa, sillä uteliaana tyyppinä Kaksonen ei malta jättää tutkimustaan kesken, vaikka olisikin jo varma suhteen mahdottomuudesta.

Seksi:

Kaksosen seksuaalinen käyttäytyminen on yhtä arvaamatonta kuin hänen muukin toimintansa. On aivan turha yrittää päätellä Kaksosen intohimosta hänen kiinnostuksensa määrää. Kaksonen on seksuaalisesti tunteeton tyyppi, jota ei huijata eroottisella osaamisella parisänkyä pidemmälle. Kaksonen ei omasta tahdostaan ole valmis sitoutumaan ellei juttu luista molempiin suuntiin ja mahdollista älyllistä kumppanuutta. Rakasteleminen Kaksosen kanssa on parhaimmillaan sukellus tuhansien variaatioiden suloiseen sekamelskaan, joka ei koskaan toistu samanlaisena. Kaksonen liikkuu myös erotiikan maailmassa sujuvasti henkisen ja fyysisen tyydytyksen välimaastossa jättäen taakseen monia särkyneitä sydämiä ennen kuin löytää sen oikean.

Kaksosten valttikortit:

Kaksonen on älyllinen ja liikkuva kaupunki-ihminen, jolla on suuri sopeutumiskyky, valpas mieli ja paljon levotonta kyselevää uteliaisuutta. Monipuolisuus ja lahjakkuus puhumisen, kirjoittamisen ja kaikenlaisen kommunikoinnin alueella antavat vaihtelunhaluiselle Kaksoselle monia vaihtoehtoja toteuttaa itseään. Ilmaisu on hyvin sujuvaa ja vapaata. Oppimiskyky on hyvä kuten myös apinointikyky. Kaksosen tehtävä on välittää tietoa maailmalle.

Kaksosten heikkoudet:

Kaksosen heikkouksia ovat pinnallisuus ja tuuliviirimäisyys, jotka tosin tuottavat eniten vaikeuksia ympäristölle. Kestävyyttä ja pitkäjännitteisyyttä ei liikkuvalta Kaksoselta myöskään löydy. Jos asiat jumiintuvat tulee vilkkaasta Kaksosesta hermostunut kakara, joka ei ota enää mitään vastuuta mistään. Suulas Kaksonen hallitsee myös valehtelun hienoimmat tekniikat ja pystyy käyttämään niitä epärehellisiin tarkoituksiin varsin tuottavasti.

Kaksosten sairaudet:

Älyllisesti toimeliaan Kaksosen perusongelma kohdistuu päähän ja siellä hermostollisiin ylikuumenemisiin ja häiriöihin, joista saattaa seurata hermoromahduksia. Elimellisesti ovat vaaravyöhykkeessä keuhkot altistaen keuhkosairauksille ja keuhkokuumeelle. Peruskaksonen tosin suojaa keuhkojaan aktiivisesti tervalla ja nikotiinilla, joten täytynee lisätä luetteloon tuo pelätty keuhkosyöpä.

**************

Maya-Horoskooppi

sointu_kosminen.png

sininen_kotka.png

Sininen Kosminen Kotka

Sininen Kotka

Olet ylväs ja aristokraattinen korkeamman globaalin tietoisuuden tiennäyttäjä Sininen Kotka, Vision voima. Sinua leimaa riippumattomuus, ahkeruus, kunnianhimo, kriittisyys, todellisuuspakoisuus ja tilanteiden kontrolloiminen. Täydellisyyteen pyrkivänä olet välillä liiankin ankara itseäsi kohtaan. Sinua ympäröi luottamusta herättävä ystävällisyys, ja pohjimmaltaan kannat huolta myös muiden hyvinvoinnista. Sydämessäsi asuu vapauden henki, joka rakastaisi lähteä lentoon.

Kosminen

Sinua ohjaava numero on kolmetoista, läsnäolon kosminen sointu, jonka tehtävänä on olemassaolon sietäminen. Tässä soinnussa yhdistyy numerosyklin kaikkien aikaisempien numeroiden yhdestä kahteentoista voima. Et voi jäädä lepäämään laakereillasi, vaan sinulla on pakottava tarve ja velvollisuuskin saada alulle jotakin uutta ja merkittävää. Numero kolmentoista vaikutus saattaa aiheuttaa kosmisen yksinäisyyden tunteita, jotka ilmenevät irrallisuuden ja erillisyyden olotiloina - olemassaolon sietämättömänä keveytenä.