Me tavattiin A:n kanssa 4 vuotta sitten baarin pöydällä. Ja päädyin sitten hänen luoksensa yöksi. A herrasmiehenä vei mut sitten seuraavana päivänä kotiin ja vaihettiin numeroita. Muutaman päivän päästä viestiteltiin ja sovittiin seuraavaksi viikonlopuksi treffit. Sen jälkeen oltiinkin sitten jatkuvasti toistemme luona.

Me asuttiin toistemme "luona" vuorotellen sellaset 1½v, kunnes muutettiin yhteen. A muutti mun vuokrakaksioon. Ei me ihan hirveen kauan sielä viihdytty, puolen vuoden jälkeen ostettiin oma asunto. Siellä me asuttiin melkeen 2½v, jonka aikana tapahtu tosi paljon. Mä tulin raskaaks aika nopeesti muuton jälkeen, meille synty marraskuussa 2007 ihana pienin tytyöntyllerö.

Oltiin jo aika suhteen alkuvaiheesta alkaen puhuttu siitä, että mitä mieltä ollaan häistä, naimisiinmenosta, kosinnasta, yms. Mua kosittiin Mathildedahlenissa (meriteijossa), takkatulen ääressä, fondupannun kera. Toki lapsi oli mukana, mutta muutaman kuukauden ikäsenä pallerona, se oli vaan ihanaa että lapsi oli paikalla.

Mä tietenkin sillon ajattelin, että mulla on ihan hirveesti aikaa, kun sovittiin häät kesälle 2009 (oli 2/08), mutta pikkuhiljaa huomaa, että aikaa ei ole tarpeeksi. Varsinkin kun me tässä keväällä ostimme uuden asunnon, johon päätimme tehdä täysremontin. tai siis, kylpyhuone ja keittiö kokonaan uusiks. Makuuhuoneiden kaapeista tehty väliseinä purettiin ja tilalle rakennettiin ihan oikea seinä ja kkapit tuli makkariin erikseen. Eteisen vanhat kaapit runkoineen heitettiin hitolle ja uusi liukuovi kaappi sen paikalle. Keittiön ja makuuhuoneen välinen seinä (ohut vaneri, tms seinä) lähti irti kun keittiötä revittiin paloiksi, joten sekin seinä piti rakentaa uudestaan. Lattioille tuli uudet laminaatit (keittiöön ja kylppäriin laatat)m, seinät ja katot tasoitettiin ja maalattiin, pistorasiat meni uusiksi, samoin sähkökaappi. Yhteen seinään tulee vielä tapetti, kun saadaan aikaiseksi.

Ton rempan ja muuton aikana meijän hääsuunnitelmat oli aikalailla jäissä melkeen 1½kk, mutta nyt on taas päästy tekemään ja puuhastelemaan. Viime viikonloppuna oltiin tulevassa anoppilassa (myös mun vanhemmat) suunnittelemassa ruokia ja kuka hoitaa mitkäkin juomat ja mistä. Eilen ja tänään kaason kanssa askarrellaan, paskarrellaan...